Hyr släp för B96 eller BE uppkörning

Här kan du boka ett släp som är lastat och klart för uppkörning i Uppsala, Gävle eller Sandviken. Om tiden du önskar boka är upptagen så kan vi ibland lösa det ändå, tveka inte att slå en signal till oss så kollar vi upp möjligheterna. Boka den tid som du har för uppkörningen, vi ser till att det blir lite marginal både före och efter din bokning.

Är du osäker på vilken totalvikt du behöver? Tveka inte att höra av dig till oss med din bils registreringsnummer samt vilken typ av körkort du tänkt köra upp för. 

Du kan även själv kontrollera vikterna och den tänkta kombinationen för uppkörning med hjälp av släpvagnskalkylatorn.  Knappa in reg nummer på din bil och på ett av våra släp, exempelvis ZJT892.

När du bokad tiden kan du själv logga in och ändra eller avboka din tid. För att logga in behöver du klicka på länken  ”Mina bokningar” på den bokningsbekräftelse du fått på e-post när du bokade tiden.

OBS!
Betalning sker via faktura som kommer skickas till den e-post adress du anger. Sista betalningsdag är ett dygn innan din uppkörning. Fakturan måste vara betald för att släpet skall vara tillgängligt för uppkörning..